M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä PuroBion meikkejä

Esittelyssä PuroBion meikkejä

Ovatko PuroBion meikit sinulle tuttuja? Itse tutustuin niihin paremmin tänä keväänä, kun Ouluun tuli Hehku myymälä, jossa niitä on myynnissä. Kiva, kun Ouluunkin tulee pikku hiljaa lisää uusia luonnonkosmetiikan meikkisarjoja myyntiin. Ajattelinkin nyt kertoa teille hieman omia kokemuksiani PuroBion meikeistä, joita Hehkusta on tarttunut matkaan. 

PuroBio on Italialainen melko uusi, vuonna 2014 ilmestynyt, luonnonkosmetiikkabrändi, joka haluaa valmistaa mahdollisimman luonnollisia ja "puhtaita" kosmetiikkatuotteita edulliseen hintaan. PuroBion tuotteet todellakin ovat edullisia, esimerkiksi Hehkusta ostamani luomiväri maksoi 6,50 € ja huulipuna 11 €. Lisäksi PuroBiolla on CCBP-, NATRUE-, Vegan Ok- ja Nickel tested- sertifikaatit. Tuotteiden pakkaukset ovat laadukkaan ja jämäkän oloisia ja pakkaukset napsahtavat hyvin kiinni. Ensivaikutelma tuotteista oli todella hyvä ja melkein kaikista ostamistani tuotteista myös pidin.

IMG_3844_1.JPG

Luomivärit

Ehdottomia suosikkejani PuroBion meikiestä ovat metalinhohtoiset luomivärit. Minulla on kaksi luomiväriä kuparinen Copper ja messinkinen Brass, jotka ovat molemmat aivan ihanan sävyisiä. Niissä on todella hyvin pigmenttiä, luomiväristä saa hyvin väriä luomelle ja metalinhohto pysyy luomilla hyvin koko päivän. Miinusta siitä, että luomivärinapit menevät todella herkästi rikki kuten kuvasta näkyy. Onneksi kansi kuitenkin pysyy todella napakasti paikoillaan eikä väriä pääse varisemaan purkista. Aion kyllä ehdottomasti ostaa muitakin luomivärejä PuroBiolta. Lisäksi kaikki sarjan luomivärit ovat CCBP-, Nickel tested- ja Vegan Ok-sertifioituja. 

INCI: MICA, CI 77491, SQUALANE, GLYCERIN*, GLYCERYL OLEATE CITRATE, CI 77891, PARFUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL *              * organic ingredients

IMG_3801_2.JPG

Huulipunat

Tykkään todella paljon myös sarjan huulipunista ja ostinkin nyt kesäksi kaksi pinkkiä huulipunaa. Huulipunista jää sellainen hieman tahmea tunne huuliin, josta itse pidän, koska silloin ainakin tuntuu, että puna pysyy paremmin huulissa eikä karkaile niin helposti, kuin "liukkaampi" huulipuna. Näistä tulee huulituntuman perusteella hieman mieleen Zaon perushuulipunat, joista myös tykkään. Huulipunat pysyvät myös hyvin huulilla, toki syönnin jälkeen sitä joutuu lisäämään, niin kuin muitakin luonnonkosmetiikan punia. Ostamani huulipunat Light Magenta n.10 ja sävy n.3 ovat nikeli testattuja ja CCBP-sertifioituja, mutta eivät vegaaneja. Huulipuna sävyt 01 ja 02 näyttävät olevan ainoat punat, joilla on Vegan Ok-sertifikaatti.

INCI: (n.10 Light magenta): RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), COCONUT ALKANES, C10-18 TRIGLYCERIDES, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, STEARYL BEHENATE. CI 75470 (CARMINE), MICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERYL ROSINATE, TOCOPHEROL.      *organic ingredients

IMG_3804_1.JPG

Eye pencil & kulmakynä

PuroBiolla on myös useita aivan ihanan sävyisiä kajal-kyniä, joista ostin itselleni todella kauniin metalinhohtoisen harmaan sävyisen kynän. Todella hyvä vaihtoehto mustalle kajalille, varsinkin nyt kesällä, jos haluaa keventää meikkiä. Ainoana miinuksena on se, että minulla vuotaa todella herkästi silmät nyt allergia kautena, joten tämä, eikä oikein mikään muukaan kajal-kynä, pysy kovin pitkään minulla intensiivisen sävyisenä, vaan joudun lisäämään kajalia aina päivän mittaan. Näissä kajal-kynissä on CCBP-, Nickel tested-, Vegan Ok-sertifikaattien lisäksi myös NATRUE-sertifikaatti. 

INCI: OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE; C10-18 TRIGLYCERIDES; HYDROGENATED VEGETABLE OIL; PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*; COPERNICIA CERIFERA CERA*; OLUS OIL; CANDELILLA CERA; MICA; SESAMUM INDICUM OIL*; POLYGLYCERYL3 DIISOSTEARATE; GLYCERYL CAPRYLATE; TOCOPHERYL ACETATE; SORBIC ACID. may contain: C.I. 77499; C.I. 77891          .*organic ingredients

Minun suosikki kulmakynä on tällä hetkellä Bohon kulmakynä sävyssä 03, joka on aika kylmähkö ruskea kynä. Purobiolla on kolme eri sävyistä kulmakynää, joista ostin sävyn 28, joka on kaikista kolmesta kynästä kylmin. Vertasin ostamaani kulmakynää kotona käyttämääni Bohon kulmakynään sekä Uoga Uogan Forest Path-kulmaväriin, niin se oli kuitenkin lämpimämpi kuin ne. Tämä sävy menee kyllä nyt kesällä hyvin, kun iho ja hiukset ovat hieman lämpimämmän sävyisiä, mutta palailen kyllä syksyllä takaisin Bohon kynän pariin. Muuten tykkään kyllä kynästä todella paljon. Kulmakynistä löytyy myös kaikki neljä sertifikaattia.

INCI: HYDROGENATED VEGETABLE OIL; C10-18 TRIGLYCERIDES; OLUS OIL; COPERNICIA CERIFERA CERA*; PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*; OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE; CANDELILLA CERA; MICA; SESAMUM INDICUM OIL*; POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE; GLYCERYL CAPRYLATE; TOCOPHEROL. Potrebbe contenere: C.I. 77891; C.I. 77499; C.I. 77491; C.I. 77492.      *organic ingredients

IMG_3826_1.JPG

Eyelid Primer & Bronzer

Olen esitellytkin sarjan silmämeikinpohjustajan aikaisemmin ja siitä voi käydä lukemassa tarkemmin täältä. PuroBion Bronzeria olen käyttänyt jo viime syksystä lähtien ja se alkaa olla kohta lopussa. Minulla on siitä sävy 01 Light brown, joka on matta ja se on tarkoitettu vaalealle ja keskivalealle iholle. Vaikka minulla ei ole ihan kaikista vaalein iho niin itse koin, että tuo sävy oli liian lämmin ja tumma minulle talvella. Nyt kesällä se on ihan ok, mutta en aio ostaa sitä kuitenkaan uudelleen. Tämä tuote on myös vegaani, nikkeli testattu sekä CCBP-sertifioitu.

Yhteenvetona voisin sanoa, että hintaansa nähden todella hyviä tuotteita ja laaja valikoima kaikkea; meikkipohjia, pohjustajia ja muita pohjatuotteita, silmämeikkejä ja erilaisia huulituotteita yms., joilla pystyy tekemään koko meikin. Ulkoasu on kivan näköinen ja purkit ja rasiat ovat jämäkän oloisia ja pysyvät hyvin kiinni. Sävyjä löytyy myös hyvin eri tuotteista. Täytyy vielä testata joissain vaiheessa sarjan meikkipohjat ja ripsivärit, koska ne ovat yleensä luonnonkosmetiikan sarjoissa ne toimimattomimmat tuotteet. 

Mikä on sinun suosikki tuotteesi PuroBiolta?

 
Päivän meikki: Copper

Päivän meikki: Copper

Päivän meikki: Posh Fox

Päivän meikki: Posh Fox