M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Päivän meikki: Posh Fox

Päivän meikki: Posh Fox

Muuttuvatko sinun meikkirutiinisi kesää kohti mentäessä?  Minulla tulee aina kesällä kevennettyä meikkiä ja meikissä tulee käytettyä enemmän lämpimiä sävyjä. Tein tämän päivän meikin melkein kokonaan Uoga Uogan mineraalimeikeillä ja käytin luomilla yhtä minun suosikki luomiväriä Uoga Uogalta. Tykkään itse tehdä arkena mahdollisimman yksinkertaisen ja nopean silmämeikin ja käytän yleensä vain yhtä tai kahta luomiväriä. Tässä meikissä levitinkin ensin koko luomelle aivan ihanaa kevyesti kimaltavaa lämpimän ruskeaa luomiväriä sävyssä Posh Fox, jonka häivytin mattaruskealla Oh-Owl -sävyllä. Huulilla on Uoga Uogan nudea huulikiiltoa. 

IMG_2934_1.JPG
IMG_2946_1.JPG
IMG_2969_1.JPG

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja: Uoga Uoga, Mineraalimeikkipohja 631

PuroBio, Bronzer 01

Uoga Uoga, Lip & Cheek Fire

Zao, Hohdepuuteri

Silmät: Uoga Uoga, Eye Shadow Posh Fox 712 ja Oh-owl 713

Estelle & Thild, Volume mascara

Uoga Uoga, Voidemainen eyeliner Forest Path

Kulmat: Uoga Uoga, Voidemainen eyeliner Forest Path

Huulet: Uoga Uoga, Huulikiilto 627 Nude

 
Esittelyssä PuroBion meikkejä

Esittelyssä PuroBion meikkejä

Esittelyssä 100 % Puren 2nd Skin Foundation

Esittelyssä 100 % Puren 2nd Skin Foundation