M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Testissä silmämeikinpohjustajat: Lily Lolo Eye Primer

Testissä silmämeikinpohjustajat: Lily Lolo Eye Primer

Toimivan luonnonkosmetiikan silmämeikin pohjustajan etsintä jatkuu edelleen. Olen aikaisemmin kokeillut Laveran ja PuroBion pohjustajia ja nyt vuorossa on Lily Lolon Eye Primer.

Lily Lolon Eye primer on voidemainen pohjustaja, jota voi käyttää sekä silmämeikin pohjustukseen että tummien silmänalusten peittoon. Beigen sävyistä voidetta neuvotaan levittämään yläluomelle ja keltaista silmien alle neutraloimaan tummuutta. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään. Ostin tämän pohjustajan Oulun Hehkusta ja se maksoi tuolloin 14,50€. 

IMG_3155_1.JPG

Pohjustajan inci on ihanan lyhyt ja se koostuu suurimmaksi osaksi öljyistä ja vahoista. Ostin tämän pohjustajan hetken mielijohteesta enkä ollut tutustunut tuotteeseen aikaisemmin mitenkään. Kotona yllätyinkin siitä, miten rasvainen koostumus on ja olinkin lähes varma jo ennen ensimmäistä kokeilua, ettei tämä tuote toimi minulla ainakaan luomivärin pohjustajana.

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Mica, Tocopherol, [+/- Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxide), Ci 77492 (Iron Oxide), Ci 77499 (Iron Oxide)]

IMG_3180_1.JPG

Eikä se toiminutkaan. Levitin beigen väristä voidetta koko yläluomen alueelle kulmakarvoihin asti ja sen jälkeen puuteroin luomen mineraalimeikkipohjalla, jonka levitin pienellä tiiviillä siveltimellä niin, ettei luomi jäänyt yhtään rasvaiseksi. Pohjustaja ja mineraalimeikkipohja peittivät todella hyvin kaikki suonet ja muut värivirheet yläluomen alueelta, joten siitä plussaa. Luomet alkoivat kuitenkin jo tunnin jälkeen rasvoittumaan ja luomivärit alkoivat kerääntymään luomien poikittaisiin juonteisiin. Kokeilin tuotetta eri luomivärien kanssa, mutta aina sama tulos. Tämä pohjustaja toimii kaikista tähän mennessä testaamistani pohjustajista huonoiten rasvoittuvilla luomillani.

muokatut9.jpg

Silmänalusiholla taas pohjustaja toimii minulla oikein hyvin. Pohjustaja ei ole kauhean peittävä yksistään, mutta se kirkastaa kivasti katsetta ja tuo valoa silmien ympärille. Minulla ei ole kovinkaan tummat silmänaluset enkä usko, että tämä peittäisikään mitään todella tummia silmänalusia. Voide on helposti levittyvää ja sitä pystyy kerrostamaan useamman ohuen kerroksen. Laitoin alla olevaan kuvaan kasvojen oikealle puolelle (eli kuvan vasemmalle puolelle) Primerin keltaista voidetta ja sen päälle Uoga Uogan mineraalimeikkipohjan ja kasvojen vasemmalle puolelle vain pelkän mineraalimeikkipohjan. Ainakin omaan silmän näyttää, että kuvan vasemmalla puolella oleva silmän ympärysiho on hiukan kirkkaampi ja valoisampi.

Peitevoiteena miinusta siitä, että voide kerääntyy minulla päivän aikana silmänalus juonteisiin. Tosin en ole vielä löytänyt yhtäkään peitevoidetta, joka minulla ei kerääntyisi juonteisiin, joten sen suhteen minulla ei ollutkaan mitään suuria odotuksia.

IMG_3849_1.JPG
IMG_3188_1.JPG

Tässä vielä tuotteen hyvät ja huonot puolet:

+ Kätevä rasia, jossa peili

+ Monitoimi tuote

+ Peittää hyvin pientä tummuutta ja sinisyyttä silmänympärysiholla

+ Lyhyt inci

+ Kaksi eri sävyä, joita voi myös yhdistellä

- Ei toimi rasvoittuvilla luomilla luomivärin pohjustajana

- Kerääntyy silmänalus juonteisiin päivän aikana

 

Suosittelen tuotetta kuivaihoisille ja ei rasvoittuville luomille luomivärin pohjustukseen. Silmänalusiholla tuote peittää hyvin pientä tummuutta ja kirkastaa silmänympärysihoa. Aion itse käyttää tuotteen loppuun juurikin peitevoiteena, jona se toimii minulla hyvin. 

 
Esittelyssä Estelle & Thild BioMineral Volume Mascara

Esittelyssä Estelle & Thild BioMineral Volume Mascara

Päivän meikki: Copper

Päivän meikki: Copper