M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä 100 % Puren 2nd Skin Foundation

Esittelyssä 100 % Puren 2nd Skin Foundation

Löysin vihdoinkin viime syksynä täydellisen meikkivoiteen; 100 % Puren Healthy Foundationin, joka toimii minulla todella hyvin ja on edelleenkin minulla käytössä. Koska Healthy Foundation oli niin hyvä, uteliaisuuteni heräsi myös muita sarjan meikkivoiteita kohtaan. Ostinkin jo viime tammikuussa sarjan 2nd Skin Foundation - meikkivoiteen testiin ja olen käyttänyt sitä nyt jo useamman kuukauden.

2nd Skin Foundationia kuvaillaan ilmaakin kevyemmäksi seerumin kaltaiseksi meikkivoiteeksi, joka levittyy vaivattomasti iholle antaen luonnollisen lopputuloksen. Peittävyyttä voi säädellä kerrostamalla tuotetta useampia kerroksia. Tuotteen inci-listassa ensimmäisenä on oliiviskvalaani, joka on oliiviöljystä johdettua öljyä. Skvalaani on yleisesti kosmetiikassa käytetty kosteuttaja, joka imeytyy nopeasti ja sen lisäksi se myös edistää muiden aineiden imeytymistä ihoon. Skvalaani saa aikaan iholla erityisen pehmeän ja samettisen tunteen eikä se ärsytä tai rasvoita ihoa. 

INCI: Olea Europaea (Olive) Squalane, Pigmented extracts of Prunus Persica (Peach), Prunus Armeniaca (Apricot), Theobroma Cacao (Cocoa) Beans, Punica Granatum (Pomegranate), Rubus Idaeus Fruit (Raspberry), Prunus Serotina (Wild Cherry), coffea arabica (coffee) Beans, Camellia sinensis (Micronized Black Tea) leaves, Oryza Sativa (Rice) Starch, Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract,Rosmarinus Officinalis (Rosemary)Extract, Origanum Vulgare (Oregano) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Hydrastis Canadersis (Goldenseal) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Extract, Tocopherol (Vitamin E), Bamboo Silica, Curcuma Longa (Turmeric)

IMG_2030_1.JPG

Meikkivoiteessa todellakin on aivan ihanan kevyt seerumimainen koostumus, joka levittyy iholle täydellisesti ja on todella kevyen tuntuinen kasvoilla. Tuotteen koostumusta ei oikein voi sanoa edes voiteeksi vaan se on enemmänkin nestettä. Meikkivoide onkin pakattu pipetti pulloon ja sitä kannattaa levittää muutama tippa kerrallaan. Olen levittänyt sitä joko sormilla tai kostealla Beauty Blenderillä töpöttäen. Skvalaanin ansiosta meikkivoide ei tunnu iholla rasvaiselta vaan juurikin sellaiselta pehmeältä ja samettiselta ja lopputulos ei ole matta eikä sellainen super kuulas vaan jotain niiden väliltä. Tuotetta pystyy myös vaivattomasti kerrostamaan eikä se lähde rullautumaan. Mielestäni kerrostaminen onnistuu paremmin sienellä töpöttämällä kuin sormilla hankaamalla. 

100 % Puren omilla sivuilla lukee, että 2nd Skin Foundationissa olisi medium - full covarage, mutta mielestäni tuotetta saa kyllä kerrostaa useamman kerroksen ennen kuin siitä saa peittävän. Yhdellä ohuella kerroksella meikkivoide lähinnä tasoittaa ihon sävyä, mutta ei juurikaan peitä mitään. Minun ihollani tämä meikkivoide on parhaimmillaan ohuena kerroksena, koska heti kun tuotetta alkaa kerrostamaan, niin lopputulos ei ole enää niin kevyen ja luonnollisen näköinen, vaan se lähtee heti kerääntymään juonteisiin ja korostaa ihohuokosia. Ohuena kerroksena se ei kuitenkaan ole minun makuuni tarpeeksi peittävä, joten olen lisänny vielä mineraalimeikkipuuteria T-alueelle, jonne kaipaan enemmän peittoa.

IMG_1996_1.JPG

 

Lopuksi vielä 2nd Skin Foundation - meikkivoiteen plussat ja miinukset:

+ Todella ihana seerumimainen koostumus

+ Levittyy vaivattomasti

+ Pystyy kerrostamaan

+ Kevyen tuntuinen kasvoilla

+ Ei tunnu rasvaiselta iholla

+ Luonnollinen lopputulos ohuena kerroksena

+ Vegaani

 

- Kerääntyy herkästi juonteisiin, jos meikkivoidetta kerrostaa useamman kerroksen

- Korostaa myös ihohuokosia, jos meikkivoidetta on useampi kerros

- Tasoittaa ohuena kerroksena ihon sävyä, mutta ei juurikaan peitä

- Melko kallis hinta (osto hetkellä 49,90 €)

Tykkäsin todella paljon meikkivoiteen koostumuksesta ja myös pipetti korkki toimi mielestäni hyvin tuotteen kanssa. 2nd Skin Foundation on kuitenkin sen verran arvokas meikkivoide, että haluan siihen hintaan täydellisen tuotteen, joten en aio ostaa tätä uudestaan. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti testaamaan tätä, jos kaipaat luonnollista ja kevyttä meikkipohjaa. Tämä toimii varmasti myös hyvin kerrostettuna iholla, jossa ei ole pahemmin juonteita tai suuria ihohuokosia, joihin se voisi kerääntyä. 

 

Oletko sinä kokeillut 2nd Skin Foundatioinia ja mitäs mielipiteitä se sinussa herätti?

 

Päivän meikki: Posh Fox

Päivän meikki: Posh Fox

Päivän meikki vinkki: Tuuheammat kulmat

Päivän meikki vinkki: Tuuheammat kulmat