M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Rms Beautyn Signature set: Pop Collection

Esittelyssä Rms Beautyn Signature set: Pop Collection

En ollut aikaisemin kokeillut Rms Beautyn meikkejä, joten tilasinkin joku aika sitten testiin sarjan "Un" cover up-meikkivoiteen ja "Un" powder-puuterin, joista kerroin täällä sekä tämän Signature setin. Näitä signature settejä on saatavilla kahdenlaisia; ostamani Pop Collection* sekä Mod Collection*, joissa on molemmissa eri sävyiset tuotteet.

Pop Collectionissa on Magic luminizer, kaksi Lip2Cheek sävyä, Puriti bronzer sekä Lip & skin balm. Tilasin tämän signature setin Bangerheadista, jossa se oli 25 % alennuksessa ja maksoi 40,80€. Normaali hinta tälle näyttää olevan verkkokaupoissa 49 - 54 €.

Kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa, että en ole ollut aikaisemin kauhean innostunut Rms Beautyn meikeistä, koska kaikki tuotteet ovat öljypohjaisia ja sisältävät mm. kookosöljyä, josta en ole itse kauhean innostunut ihonhoidossa. Mutta niin vain kävi, että tästä paletista on tullut tämän kesän suosikki meikkituotteeni ja käytän sitä päivittäin, koska sillä saa todella raikkaan ja kuulaan näköisen ihon.

rms-beauty-signature-set-pop-collection.jpg

Buriti bronzer

Buriti bronzer on voidemainen aurinkopuuteri*, jolla saa lämmintä hehkua kasvoille. Itse en kauheasti tykkää käyttää voidemaisia tuotteita varjostuksiin tai aurinkopuuterina ja tämän käyttö hieman arveluttikin aluksi, koska se näyttää niin tumman ruskealta rasiassa.

Tämä on kuitenkin todella helppo häivyttää eikä tällä kovin helposti saa tehtyä mitään ylilyöntejä, varsinkaan minkään rasvaisen meikkivoiteen päälle. Sävy on lämpimän ruskea, joka on nyt kesällä ainakin hyvän värinen päivettyneellä iholla.

Itse en oikeastaan koskaan käytä aurinkopuuteria ja varjostuksiakin tulee harvoin arkena tehtyä, joten en usko, että minulla tulee ostettua tätä bronzeria uudelleen. Vaikka kiva tuote tämä on, nyt kun sitä on oppinut käyttämään.

INCI: Mica, *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d'abeille), *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol (non-GMO), **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499) * CERTIFIED ORGANIC ** WILDCRAFTED

rms-beauty-signature-set-pop-collectionJPG

Magic luminizer

Rms Beautyllä oli pitkään vain yksi kulttimaineeseen noussut kuultotuote Living luminizer, mutta nyt niitä löytyy jo neljä erilaista*. Tässä setissä on Magic luminizer, joka on lämpimän sävyinen shampanjaan taittava kuultovoide ja se on huomattavasti Living luminizeria lämpimämpi sävy.

Rakastuin Magic luminizeriin heti kun kokeilin sitä ensimäisen kerran. Sillä saa aivan ihanan kuullon kasvoille, mutta se ei ole yhtään glitterinen vaan nimenomaan kuulaan ja raikkaan näköinen. Myös Magic luminizerin lämmin sävy sopii hyvin hieman ruskettuneeseen lämpimän sävyiseen ihooni.

Aion kyllä ehdottomasti ostaa täysi kokoisen purkin tätä tai jotain muuta luminizeria, kunhan se tästä paletista loppuu. Ja varmaan kohta loppuukin, kun käytän sitä joka päivä.

INCI: *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Mica, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d’abeille), *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tocopherol (non-GMO), *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Silica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499)  * CERTIFIED ORGANIC

rms-beauty-lip-2-cheek-beloved.JPG

Lip2Cheek 

Pop Collectionissa on kaksi eri Lip2Cheek sävyä; Beloved* ja Demure*, jotka molemmat ovat aivan ihanan sävyisiä. Lip2Cheek on nimensä mukaisesti voidemainen huuli- ja poskipunan yhdistelmä. Värit näyttävät aika tummilta ja pigmenttisiltä rasiassa, mutta niillä saa halutessaan joko todella kevyesti sävyä huuliin tai sitten kunnolla väriä.

Beloved on puhtaan punainen sävy ja aivan täydellisen värinen. Tällä saa poskiin ihanan punan ja huuliin väriä voi laittaa joko todella kevyesti sormella taputtelemalla tai sitten kerrostaa väriä kunnolla siveltimen avulla.

Demure taas on kylmään taittava vaaleanpunainen sävy, joka näyttää todella raikkaalta poskissa ja huulissa. Nämä molemmat Lip2Cheek sävyt ovat Magic luminizerin kanssa ehdottomasti suosikkini tästä paletista ja voisin kuvitella ostavani myös nämä täysi kokoisina uudelleen. 

INCI: *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d’abeille), *Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, **Buriti (Mauritia Flexuosa) Oil, *Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tocopherol(non-GMO), Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Propolis Extract, Centella Asiatica Extract , *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, May Contain [+/-]: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica * CERTIFIED ORGANIC ** WILDCRAFTED

In addition to above ingredient deck, the smile, beloved and curious lip2cheek shades contain the following pigments: [+/- Red 30 CI 73360, Red 6 Lake CI 15850]

rms-beauty-lip-2-cheek-demure.JPG

Lip & skin balm

Lip & skin balm on huuli- ja ihovoide, josta on saatavilla kahta eri tuoksua: vanilja ja kaakao*. Tässä setissä on vaniljan tuoksuinen voide ja sen tuoksu on ainakin omaan nenään todella kevyt. Voidetta voi käyttää kaikilla kosteutusta kaipaavilla ihoalueilla, kuten kyynerpäissä, huulilla tai kynsinauhoilla ja se sopii myös yöksi silmänympärysvoiteeksi.

Itse olen käyttänyt voidetta lähinnä huulilla, koska sitä on aika vähän tuossa paletissa enkä halua tuhlata sitä mihinkään kovin isoile ihoalueille. Huulilla voide on ihanan pehmeän tuntuista ja se levittyy ja liukuu huulilla hyvin. Vaikka tämä onkin aivan ihanan voide, niin pelkkään huulirasva käyttöön melko tyyris, sillä normaali kokoinen 5,6 g purkki maksaa noin 30 €. 

INCI: *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Cera Alba (Beeswax),  *Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Buriti (Mauritia Flexuosa) Oil, Tocopherol (non-GMO), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propolis Extract, Centella Asiatica Extract, *Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract
* CERTIFIED ORGANIC

In addition to above ingredient deck, the Simply Vanilla lip & skin balm also contains the following: *Vanilla Planifolia Extract

rms-beauty-signature-set-pop-collection.JPG

Omalla normaali/sekaiholla tuotteet hieman liukenevat päivän aikana "Un" cover up-meikkivoiteen päällä ja varsinkin Buriti bonzeria ja poskipunia saa laitaa aamulla hieman reippaammin tai lisäillä päivän aikana. Kokeilin näitä myös mineraalimeikkipuuterin päälle sormella töpöttelemällä ja ne toimivat myös sen kanssa hyvin ja pysyivätkin itse asiassa sen päällä paremmin kuin rasvaisen meikkivoiteen. Pitää vain muistaa laittaa niitä varovasti vähän kerrallaan, etteivät ne jämähdä yhteen kohtaan. 

Voin kyllä ehdottomasti suositella Signature setin ostoa. Varsinkin, jos et ole aikaisemmin käyttänyt Rms Beautyn tuotteita, niin tämä on edullinen tapa tutustua useampaan tuotteeseen samalla kertaa. Nämä setin tuotteet kuitenkin maksavat normaali kokoisina noin 40 € kappale, lip & skin balmia lukuun ottamatta. Paletti on myös todella monipuolinen, koska tuotteita voi sekoitella keskenään ja niitä voi käyttää myös luomilla, jos niillä vain pysyy rasvaiset tuotteet.

Rasia on myös todella jämäkkä, se pysyy hyvin kiinni ja sitä on helppo kuljettaa mukana. Ainut miinus on se, että siinä ei ole peiliä ollenkaan. Olisin kuvitellut, että tämän hintaisessa mukana kuljetettavassa tuotteessa olisi myös peili. Se olisi myös kiva, jos rasiassa olisi pieni kolo myös spaattelille, jolla tuotteita voisi ottaa ilman että niihin tarvitsee koskea sormella. Mutta muuten kyllä aivan huippu paletti.

Ovatko nämä Rms Beautyn Signature setit sinulle tuttuja? 

*Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen komission, mikäli päädyt hankkimaan suosittelemani tuotteen. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse käyttänyt ja todennut toimiviksi. Mielipiteet tuotteesta ovat aina omiani. 

 

 
Esittelyssä erilaisia punaisuuden neutraloijia

Esittelyssä erilaisia punaisuuden neutraloijia

Esittelyssä Rms Beautyn "Un"-cover up ja Tinted "Un"-powder

Esittelyssä Rms Beautyn "Un"-cover up ja Tinted "Un"-powder