M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Rms Beautyn "Un"-cover up ja Tinted "Un"-powder

Esittelyssä Rms Beautyn "Un"-cover up ja Tinted "Un"-powder

Tilasin vihdoinkin itselleni testiin Rms Beautyn tähtituotteen "Un" cover up-meikkipohjan ja Tinted "Un"-powder-puuterin sekä Signature setin, josta on tulossa oma postaus myöhemmin. "Un" cover up-meikkipohja on ollut markkinoilla jo monta vuotta, mutta itse en ole ollut kovin innostunut siitä tai oikeastaan koko sarjasta, koska tuotteet pohjautuvat öljyihin ja rasvoihin. Minulla rasvoittuu ja kiiltelee helposti iho päivän aikana enkä tykkää yhtään rasvaisen tuntuisesta meikkipohjasta, eivätkä ne yleensä pysykään minulla kauniina kovin pitkään. Luettuani aikoinaan "Un" cover up-meikkipohjan incin, jossa on mm. kookosöljyä, risiiniöljyä ja kaakaovoita, olin varma, ettei tämä meikkivoide voi todellakaan toimia minun ihollani. Minulta kuitenkin kysellään paljon töissä Rms Beautyn tuotteista; mitä mieltä olen niistä ja ovatko ne hyviä, joten päätin nyt ihan ammatillisen yleissivistyksen vuoksi testata sarjan tuotteita.

rmsbeauty_uncoverup.JPG

"Un" cover up-meikkipohja

"Un" cover up on monitoimi tuote, jota voi käyttää joko peitevoiteena tai koko kasvoilla meikkivoiteena. "Un" cover up sisältää ainoastaan kookosöljyä, risiiniöljyä, mehiläisvahaa, kaakaovoita, jojobaöljyä, E-vitamiinia sekä rosmariini uutetta, joten kyseessä on todella hoitava meikkituote. Lisäksi kaikkien Rms Beautyn tuotteiden raaka-aineet ovat raakoja eli raaka-aineet ovat kuumentamattomia ja mahdollisimman vähän prosessoituja. Purkki on aika pieni, sellaisen peiteväri napin kokoinen ja siinä on tuotetta 5,7 g. 

INCI: *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax), *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol(non-GMO), *Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract, and may contain [+/-]: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492, CI 77491, CI 77499) * CERTIFIED ORGANIC

rms-un-cover-up-guide-e1520867086637-1000x1000.jpg
 • 000 Vaalein sävy todellisille Lumikeille

 • 00 Vaalea sävy vaalealle iholle

 • 11 Vaalea sävy kellertävällä pohjasävyllä

 • 22 Keskivaalea sävy kellertävällä pohjasävyllä

 • 33 Hieman lämmin ruskeankellertävä sävy

 • 44 Tummempi ruskeankellertävä sävy

 • 55 Lämmin kullanruskea sävy

 • 66 Syvä lämmin ruskea sävy

 

 

Meikkivoiteesta löytyy kahdeksan eri sävyä, joista kuusi ensimmäistä näyttää olevan saatavilla suomalaisista nettikaupoista. Minulla on kolmanneksi vaalein sävy nro. 11, joka on vaalea sävy keltaisella pohjasävyllä ja se on ollut nyt kesällä hyvän värinen aurinkopuuterin ja poskipunan kanssa. Rms Beautyn nettisivujen mukaan heidän myydyin sävy on nro.22 ja mietinkin pitkään sävyjen 11 ja 22 välillä, mutta onneksi päädyin vaaleampaan.

Olen itse käyttänyt "Un" cover up-voidetta koko kasvoille meikkivoiteena. Voide on todella rasvaista, kuten incistä voi päätellä ja se levittyy erittäin hyvin kasvoille. Meikkivoide suositellaan levitettävän joko sormilla tai Rms Beautyn omalla Skin2skin - meikkivoide siveltimellä. Itse olen käyttänyt sormia, jotka toimivat siinä erittäin hyvin. "Un" cover up:illa saa tehtyä joko todella ohuen pohjan tai kerrostamalla peittävän. Olen levittänyt meikkivoidetta ensin ohuesti koko kasvoille, jonka jälkeen olen taputellut sormilla voidetta enemmän peittoa tarvitseviin kohtiin. Minulla olikin sopivasti pitkästä aikaa pari finniä kasvoilla kuvan otto hetkellä, joten alla olevasta kuvasta näkee hyvin miten peittävän lopputuloksen tällä halutessaan saa. 

rmsuncoverup.jpg

Tekipä pohjasta ohuen tai peittävän, niin iho näyttää aivan älyttömän kuulaalta ja luonnolliselta. Ja vaikka pohja olisi peittävä, se on silti todella raikkaan näköinen eikä yhtään maskimainen tai tunkkaisen näköinen. Lopputulos on aivan ihana ja pakko myöntää, että olen ihastunut tähän meikkivoiteeseen, mitä en olisi ikinä uskonut. Pelkäsin etukäteen, että tämä meikkivoide tukkii ihoani, koska ainakaan yksistään kookosöljy eikä kaakaovoi sovi minulle, mutta en ole vielä huomannut mitään muutosta ihossa. 

Ilman puuterointia minun ihoni näyttää "Un" cover up-meikkivoiteen kanssa todella rasvaiselta ja tuntuu tahmealta, mutta jos ihon puuteroi kokonaan, niin sitten ihosta lähtee se hehku, mikä mielestäni on tämän meikkivoiteen idea. Tuosta kuvasta ei edes näy miten kiiltävä iho oikeasti on pelkän "Un" cover up-meikkivoiteen kanssa. Olen itse tehnyt niin, että olen puuteroinut Tinted "Un" powderilla ainoastaan T-alueen ja jättänyt loput kasvoista puuteroimatta ja se on toiminut ihan hyvin. Eihän tämä meikkivoide minulla mitään kokonaista kiireistä työpäivää kestä, vaikka sen puuteroisikin kokonaan, mutta semmoisen leppoisan vapaa-päivän se kestää ihan hyvin. 

Meikki: Rms Beauty "Un" cover up, Puriti bronzer, Magic luminizer, Lip2cheek Beloved ja Purobio kulmakynä.

Meikki: Rms Beauty "Un" cover up, Puriti bronzer, Magic luminizer, Lip2cheek Beloved ja Purobio kulmakynä.

"Un" cover up-meikkivoiteen plussat ja miinukset:

+ Todella kaunis, kuulas ja luonnollinen meikkipohja

+ Saa tehtyä joko ohuen tai peittävän pohjan 

+ Monikäyttöinen tuote

+ Lyhyt inci ja hoitavat raaka-aineet

- Ei kestä rasvoittuvalla iholla koko päivää kauniina

- Pieni purkki, varsinkin jos käyttää koko kasvoille

- Kookosöljy ja kaakaovoi saattavat tukkia joidenkin ihoa

Uskoisin, että "Un" cover up toimii yksistäänkin kuivalla iholla, mutta jos ihosi on vähänkään rasvoittuvaisuuteen taipuvainen, niin suosittelen ehdottomasti käyttämään sen kanssa "Un" powder-puuteria. Minulla ainakaan ei toimi yksistään pelkkä "Un" cover up, mutta yhdessä ne toimivat hyvin. Tykkään todella paljon siitä, miltä iho näyttää meikkivoiteen kanssa, mutta käytän sitä vain sellaisina päivinä, kun tiedän, etten tee mitään missä tulee kuuma tai missä iho voisi alkaa kiiltelemään. 

 
rmsbeauty_uncoverup_unpowder.JPG

Tinted "Un" Powder-puuteri

Rms Beautyn Tinted "Un" powder-puuteri on todella hienojakoinen irtopuuteri, jossa on hieman sävyä mukana. Puuteri koostuu ainoastaan silicasta, micasta sekä titaani- ja rautaoksideista. Silican ansiosta puuteroitu iho tuntuu todella "liukkaalta" ja silkkiseltä ja se imee itseensä todella hyvin rasvaa. Koska puuteri on todella hienojakoista, se myös näyttää iholla todella luonnolliselta ja vaikka sitä lisäisi päivän aikana, niin se ei muutu pakkelisen näköiseksi.

INCI: Silica, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

"Un" powder-puuterista luvataan muuten myös, että se saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Ja se itse asiassa pitää paikkansa. Minulla ainakin monet luonnonkosmetiikan meikkivoiteet korostavat poskilla olevia ihohuokosia entisestään ja onkin ollut todella vaikea löytää sellaista meikkipohjaa, joka ei näin tekisi. Luonnonkosmetiikan pohjustajatkaan eivät juurikaan ihohuokosia häivytä, koska ne eivät sisällä silikonia. Onkin siis mahtavaa, että tällä puuterilla saa häivytettyä iho huokosia edes hieman huomaamattomammaksi. Alla olevasta kuvasta näkee ainakin zoomaamalla, miten puuteri häivyttää ihohuokosia vasemman puoleisessa kasvokuvassa.

rmsbeauty_uncoverup_unpowder.jpg

Tästä Tinted "Un" powder-puuterista löytyy kolme eri sävyä:

 • Sävy 0-1, joka sopii yhteen "Un" cover up-meikkivoide sävyjen 00 ja 11 kanssa

 • Sävy 2-3 sopii yhteen sävyjen 22 ja 33 kanssa

 • Sävy 3-4 sopii yhteen sävyjen 33 ja 44 kanssa

Puuterista löytyy myös väritön versio, joka on nimellä "Un" powder ja se sisältää ainostaan silicaa ja micaa. Minulla on Tinted "Un" powderista sävy 0-1 ja se on aika lailla saman sävyinen kuin meikkivoiteen sävy 11, joten ottaisin vaaleampien meikkivoide sävyjen kanssa värittömän puuterin. 

Itse tykkään puuterista todella paljon. Puuteri purkissa on neljä pientä reikää, joista puuteria saa helposti kopsuteltua pienen määrään kannelle. Puuterin mukana tulee myös pieni puuteri vippa, jolla on helppo painella puuteri kasvoille. Vippa myös kulkee kätevästi mukana puuteri purkin sisällä. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan tätä puuteria, varsinkin, jos ostat "Un" cover up:in meikkivoiteeksi, niin osta myös jompi kumpi puuteri "Un" powder tai Tinted "Un" powder. 

 

Oletko sinä kokeillut "Un" cover up-meikkipohjaa tai "Un" powderia? Olisi mielenkiintoista tietää millainen iho sinulla on ja miten kyseiset tuotteet toimivat sinun ihollasi.

 
 
Esittelyssä Rms Beautyn Signature set: Pop Collection

Esittelyssä Rms Beautyn Signature set: Pop Collection

Esittelyssä Estelle & Thild BioMineral Volume Mascara

Esittelyssä Estelle & Thild BioMineral Volume Mascara