M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Vertailussa Inikan Baked- ja Loose Mineral Foundation

Vertailussa Inikan Baked- ja Loose Mineral Foundation

Tilasin toissa kesänä ensimmäistä kertaa testiin Inikan Loose Mineral Foundation-meikkipohjan, mutta se olikin pikkuisen liian tumma minulle, joten en sitä pystynyt kovin pitkään käyttämään. Lisäksi minusta tuntui silloin, että se oli kesällä ehkä hiukan liian hohtava ja iho kiilsi liikaa päivän jälkeen vaikka muuten kyllä hohtavasta pohjasta pidänkin. Viime kesänä edellisestä kesästä viisastuneena tilasinkin testiin Inikan Baked Mineral Foundation-meikkipuuterin ja otin yhtä sävyä vaaleamman sävyn tällä kertaa. Lisäksi ostin nyt syksyksi uudelleen testiin Loose Mineral Foundation-pohjan, joten nyt olenkin päässyt oikein kunnolla vertailemaan näitä pohjia toisiinsa.

inika_bakedmineralfoundation.JPG

Inikan Baked Mineral Foundation eroaa siis Loose Mineral Foundationista siten, että se on puriste puuteripohja ja Loose Foundation on perinteinen jauhemainen mineraalimeikkipohja. Baked Foundationissa on todella kaunis ja tyylikäs pakkaus. Se on erittäin laadukkaan ja jämäkän oloinen ja pysyy hyvin kiinni. Plussaa myös siitä, että rasian sisällä on peili. Ainoa pieni esteettinen miinus Inikan pakkauksissa on pakkauksen pinta, johon tarttuu heti kaikki sotkut sormista.

inika-makeup-inika-loose-mineral-foundation-4-nurt.jpg

Baked- ja Loose Mineral Foundation pohjia on saatavilla kahdeksassa eri sävyssä, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa. Puristepuuterista minulla on tällä hetkellä Nurture-sävy, joka oli kesällä hyvän värinen, mutta nyt se alkaa olla jo hieman tumma. Loose Foundationista minulla on nyt sävy Unity, joka on siis Nurturesta seuraava vaaleampi sävy.

Inikan sivuilla kerrotaan, että Baked Foundation-pohjissa sävyt ovat kasvoilla vaaleampia kuin Loose Foundationissa ja he neuvovat ottamaan yhden sävyn tummemman pohjan kuin Loose Foundationissa. Mielestäni Unity-sävy Loose Foundationissa on kuitenkin vaaleampi kuin Nurture ja tykkään enemmän Unity-sävystä kasvoillani. Mielestäni Inikan sävyt ovat aika tummahkoja. Minulla ei kuitenkaan ole ihan vaalea iho, mutta silti kolmanneksi vaalein sävy on minulle nyt hyvä ja talvella joutuisin ottamaan vielä vaaleamman sävyn. Luultavasti ihan vaalea ihoiset eivät löydä tarpeeksi vaaleaa pohjaa näistä sävyistä.

inika_bakedmineralfoundation.jpg
Inika_loosemineralfoundation.jpg

Baked Foundation ei ole ihan niin peittävä kuin Loose Foundation. Yllä olevat kuvat on otettu samana päivänä ja niistä näkee pohjien eron hyvin. Baked Foundationilla saa luonnollisen pohjan, joka tasoittaa ihon väriä ja peittää pieniä epätasaisuuksia, mutta isompia punaisia näppyjä ja läiskiä se ei yksistään peitä niin hyvin kuin Loose Foundation.

Kesällä, kun iho oli hyvässä kunnossa ja tasaisen värinen Baked Foundation toimi minulla hyvin, mutta nyt kaipaan enemmän peittävyyttä ja käytänkin tällä hetkellä enemmän Loose Foundationia. Tykkään siitä nyt toisella testi kerralla vielä enemmän kuin ensimmäisellä kerralla ja se on oma suosikkini näistä pohjista.

Baked Foundation ei ole mattapohja vaan sillä saa enemmänkin hieman satiinisen lopputuloksen, jossa ei ole kuitenkaan näkyviä kimalteita. Ensimmäisellä kerralla, kun testasin Loose Foundationia, niin mielestäni siinä oli paljon micaa, mutta ei se kyllä nyt ole mitenkään erityisen hohtava kasvoillani ja lisään vielä erikseen hieman hohdepuuteria poskipäille.

Inika_bakedmineralfoundation.JPG

Inika Baked Mineral Foundation:

+ Vegaaninen

+ Luonnollinen lopputulos

+ Helppo kuljettaa mukana

+ Rasiassa peili

- Sävyt aika tummia

- Rasia sotkeutuu helposti

*Hinta 49 €

INCI: Mica, Zea Mays (Corn) Starch, Octyldodecanol, Hectorite, Squalane, Magnolia Officinalis Bark Extract, Lauroyl Lysine, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Potassium Sorbate, Aqua, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Inika Loose Mineral Foundation:

+ Pohja hylkii vettä

+ Luonnollinen aurinkosuoja 25

+ Ohuella kerroksella luonnollinen lopputulos ja kerrostamalla peittävä

+vegaaninen

+lyhyt inci

- Sävyt aika tummia

-Purkin kansi sotkeutuu helposti

*Hinta 46 €

INCI: Mica, zinc oxide, may contain (+/-) titanium dioxide (CI 77891), iron oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ultramarines (CI 77007).

Onko jompi kumpi pohjista sinun suosikkisi?

Blogia voi muuten nyt seurata myös facebookissa ja Bloglovin`issa!

 
Päivän meikki: Night Blue

Päivän meikki: Night Blue

Esittelyssä (M)anasi 7 Strobelighter ja All over colour

Esittelyssä (M)anasi 7 Strobelighter ja All over colour