M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä erilaisia punaisuuden neutraloijia

Esittelyssä erilaisia punaisuuden neutraloijia

Punoittaako sinulla helposti iho ja sitä on vaikea saada meikkivoiteella piiloon? Minulla vaihtelee ihon herkkyys aika paljonkin. Jos se on hyvässä kunnossa niin se punoittaa aika vähän, mutta välillä tulee sellaisia kausia, jolloin iho on syystä tai toisesta herkempi ja silloin se lehahtelee helpommin punaiseksi. Minulla jää myös pitkäksi aikaa näpyistä punaiset läiskät ihoon vaikka en niitä edes puristelisi, mikä on todella ärsyttävää.

Ajattelinkin esitellä tässä postauksessa kolme erilaista punaisuuden neutraloijaa, joita olen käyttänyt ja joista kaikista tykkään eri tilanteissa. Niille joille punaisuuden neutraloijat eivät ole tuttuja, niin kyseiset tuotteet perustuvat vihreään väriin, joka on punaisen vastaväri ja näin neutraloi punaisuutta. 

zuiiorganic_colour_corrective_primer_mint.JPG

Zuii Organic, Colour Corrective primer Mint

Tämän Zuiin mintun värinen Colour Corrective primer tasoittaa ihon kirjavuutta ja hillitsee ihon punakkuutta ja se levitetään kasvoille ennen meikkivoidetta tai meikkipuuteria.  Zuiin primer on aika haalean vihreä ja mielestäni se on parhaimmillaan sellaiseen lievään koko kasvoilla olevaan punoitukseen, koska yksittäisiä punaisia läiskiä tai näppyjä sillä ei saa kokonaan piiloon. Tykkään itse käyttää tätä kiireisinä arkiaamuina, kun haluan nopeasti punoituksen piiloon. Levitän pohjustajan koko kasvoille ja laitan sen päälle mineraalimeikkipuuterin tai nestemäisen meikkivoiteen. 

Zuiin pohjustusvoide sisältää paljon erilaisia öljyjä, joiden ansiosta se on myös ihoa hoitava. Koostumus on hiukan rasvaisen tuntuinen omalla sekaihollani näin kesäaikaan, mutta syksyllä ja talvella se on varmasti hyvä lisäkosteuttaja iholle. Suosittelisinkin tätä enemmän normaalille ja kuivalle iholle ympärivuotiseen käyttöön ja sekaiholle syksyllä ja talvella. Rasvaiselle iholle tämä saattaa olla liian tuhtia, joten kannattaa kokeilla näytettä ensin, jos niitä on saatavilla. 

EDIT 13.11.18: Olen käyttänyt tätä pohjustajaa koko syksyn meikin alla ja nyt tämä on aivan ihanan kosteuttavan tuntuinen eikä ollenkaan liian rasvainen.

+ Helppo ja nopea levittä koko kasvoille

+ Neutraloi lievää punoitusta 

- Ei peitä yksittäisien punaisten näppyjen punoitusta

+ Ihoa hoitava ja kosteuttava koostumus

+ Sopii erityisesti kuivalle ja normaalille iholle

+ Vegaani

*Hinta paikasta riippuen noin 32 - 35 € ( 30 ml )

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil *, Rosa Damascena Flower Water *, Aqua, Calendula Officinalis Flower Oil *, Glycerin *, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Mica, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil *, Rosa Damascena Flower Oil*, Cymbopogon Martini Oil *, Pelargonium Graveolens Flower Oil *, Daucuscarota (Carrot) Sativa Seed Oil *, Chamomilla Recutita Flower Extract *, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract *, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract *, Olive Oil Decyl Esters (And) Squalene, P-Anisic Acid, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Maycontain ± Ci 77007, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Ci 77891, Ci 77288  *Certified Organic Ingredients.

everyday_minerals_mint_jojoba.JPG

Everyday Minerals, Mint jojoba-korjausväri

Everyday Mineralsin jojoba-korjausväri on tarkoitettu mineraalimeikkipohjan alle, jossa se toimiikin mielestäni todella hyvin. Tässä on aika voimakkaan vihreä väri ja se neutraloi mielestäni hyvin juuri punaisia näppyjä ja yksittäisiä punaisia kohtia, mutta määrän kanssa kannattaa olla varovainen ja häivyttää reunat hyvin. Olen itse levittänyt korjausvärin joko Everyday Mineralsin pienellä viistopäisellä siveltimellä paikallisesti tai sitten huiskinut koko kasvoille kabuki-siveltimellä riippuen kuinka paljon punoitusta on.

Mint jojoba onkin erinomainen tuote erityisesti rasvaiselle- ja sekaiholle, koska tämä korjausväri ei ainakaan lisää ihon kiiltelyä eikä tuki ihohuokosia. Itse tykkäänkin käyttää tätä juuri siksi nyt kesällä meikkipohjan alla, koska se ei kiiltele iholla niin paljon kuin Zuiin ja Bohon neutraloijat. Lisäksi se kostuu vain micasta ja jojoba estereistä, joten sen ei pitäisi ärsyttää herkkääkään ihoa. 

+ Lyhyt inci, ei ärsytä ihoa

+ Sopii erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle

+ Sopii mineraalimeikkipohjien alle

+ Saa piiloon niin yksittäiset punoittavat näpyt kuin koko kasvojen punoituksenkin

- Melko vihreää, joten vaatii hieman harjoittelua alkuun

+ Vegaani

* Hinta paikasta riippuen 13,90 - 17,85 € ( 1,7 g)

 

INCI: Mica, Jojoba Esters. May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides (CI77491,CI77492,CI77499), Ultramarines(CI77007), Chromium Oxide Greens(CI77288).

boho_green05_vihrea_peitepuikko.JPG

Boho, peiteaine green 05

Bohon vihreä peiteaine peittää pienet ihovirheet sekä tasoittaa ihon punoitusta. Peiteaineessa on voidemainen koostumus ja se leviää iholle todella vaivattomasti. Puikon väri on voimakkaan vihreä, mutta tuote on todella helppo häivyttää vaikka sitä tulisikin liikaa johonkin kohtaan. Olen levittänyt tätä yksittäisten näppyjen päälle sekä isommille punoittaville alueille ja olen käyttänyt tätä niin nestemäisten meikkivoiteiden kuin mineraalimeikkipohjienkin alla ja se toimii todella hyvin.

Kovilla helteillä tämä lisää ihon kiiltelyä mineraalimeikkipohjan alla, mutta niin tekee melkeinpä mikä tahansa hieman paksumpi voide tai peiteaine. Tykkään tästä todella paljon sen lisäksi, että se neutraloi punaisuutta, mutta myös toimii peiteaineena ja peittää näppyjä ja muita ihovirheitä. Tykkään käyttää tätä meikin alla, kun haluan pohjasta peittävän ja erityisen tasaisen esim. juhliin, bileisiin tai muihin spesiaalimpiin menoihin.

+ Helppo käyttää

+ Levittyy sulavasti iholle ja helppo häivyttää

+ Peittää myös ihovirheitä

+ Sisältää hoitavia öljyjä ja vahoja

- Helteillä hieman liian rasvainen sekaiholla ja lisää ihon kiiltelyä

* Hinta 14,95 € ( 3,5 g )

 

Peiteaineen päävaikuttavat ainesosat ovat mehiläisvaha, oliiviöljy, babassuvaha ja greipin eteerinen öljy. Tuote ei ole vegaani.

INCI: Oleyl Oleate, Olive Oil Decyl Esters, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Cera Alba (Beeswax)*, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil)*, Silica, Zea Mays Starch (Zea Mays (Corn) Starch)*, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax)*, Orbignya Oleifera Seed Oil (Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil)*, Limonene, Squalene, Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides), Citrus Grandis Peel Oil (Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil)*, Linalool    100 % Luonnon Raaka-Aineita    25 % Luomua

 

Käytätkö sinä punaisuuden neutraloijia ja mikä on sinun suosikki tuotteesi?

 

 

Vinkkejä huulipunan sävyn valintaan

Vinkkejä huulipunan sävyn valintaan

Esittelyssä Rms Beautyn Signature set: Pop Collection

Esittelyssä Rms Beautyn Signature set: Pop Collection