M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Alima Pure Smooth + Prime-meikinpohjustaja

Esittelyssä Alima Pure Smooth + Prime-meikinpohjustaja

Tilasin alkukesästä testiin Alima Puren Smoot + Prime-meikinpohjustajan ja sille on kyllä ollutkin käyttöä tänä kesänä. Primerin luvataan tasoittavan ihoa ja jättävän iholle mattaisen pinnan sekä vähentävän ihohuokoisten näkyvyyttä. Lisäksi se rauhoittaa ihoa sekä lisää meikin kestoa. Ihanteellinen tuote siis erityisesti rasvoittuvalle- ja sekaiholle. 

Tuotteen incissä on ensimmäisenä salviaa, joka mm. rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä toisena piitä, joka ehkäisee juurikin ihon kiiltelyä. Lisäksi primerista löytyy skvalaania sekä avokado öljyä, jotka hoitavat ihoa. 

INCI: Salvia Sclarea Flower/Leaf/Stem (Clary Sage) Water, Silica, Glycerin, Polyglyceryl-10 Stearate, Octyldodecanol, Squalane (Olive derived), Polyglyceryl-10 Myristate, Glyceryl Stearate, Aqua, Glyceryl Caprylate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sucrose Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Anisate, Tocopherol, Sodium Levulinate, Sodium Stearoyl Lactylate.

alima-pure-smooth-+-prime-meikinpohjustaja.JPG

Primer on tuubissa, mikä on ainakin minusta hyvä asia, koska sieltä saa lopuksi kätevästi kaavittua kaikki viimeisetkin tuotteen rippeet. Itse en tykkää yhtään sellaisista pakkauksista, joista näkee, että siellä vielä on tuotetta, mutta sitä ei saa sieltä millään pois.

Primerin koostumus on vaaleaa ohutta voidetta, joka levittyy kyllä hyvin, mutta muuttuu kuivuessaan ensin hieman tahmeaksi, joten tuote kannattaa levittää pieni osio kerrallaan. Iho tuntuu kuitenkin primerin kuivuttua ihanan pehmeältä ja sileältä ja sormet liukuvat iholla vaivattomasti. Primerissa on todella mieto neutraali tuoksu, jota en itse ainakaan huomaa käytössä ollenkaan. 

alima-pure-smooth-+-prime-meikinpohjustaja.JPG

Tämä meikinpohjustaja on toiminut minulla aivan loistavasti. Se ei vähennä ihohuokosteni näkyvyyttä, kuten ei vielä mikään testaamani luonnonkosmetiikan primer ole tehnyt, mutta muuten se toimii kuten se lupaa. Mineraalimeikkipohjat pysyvät huomattavasti parempana tämän pohjustajan kanssa eikä iho kiillä niin paljon kuin ilman tätä. Hieman viileämpinä päivinä meikkipohja on näyttänyt vielä illalla todella hyvältä eikä sitä ole tarvinut juuri korjailla päivän mittaan. Helteilläkin pohjustaja lisäsi meikkipohjan kestoa, mutta pohjaa joutui toki korjailemaan päivän aikana. Primer ei ole myöskään ärsyttänyt millään tavalla herkkää ihoani, joten pohjustajan rauhoittavat ominaisuudet varmastikin toimivat. 

 

Alima Pure Smooth + Prime-meikinpohjustaja:

+ Lisää meikkipohjan kestoa

+ Vähentää ihon kiiltelyä

+ Rauhoittaa ja hoitaa ihoa

+ Tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen

+Vegaaninen tuote

- Ei häivytä ihohuokosia 

- Hieman tahmea koostumus levitettäessä

* Hinta Joliessa 49 €* ja House of Organicissa 49 €*

 

alima-pure-smooth-+-prime-meikinpohjustaja.JPG

Jos tätä vertaa toiseen suosikki pohjustajaani, 100 % Puren Mattyfying Primeriin, niin muuta eroa niissä ei juuri ole kuin koostumus ja pakkaus. Molemmat toimivat minulla yhtä hyvin eikä kumpikaan peitä ihohuokosia ja hintakin on molemmilla suunnilleen sama. Alima Puren Smooth + Primerissa on enemmän rauhoittavia ominaisuuksia, joten jos rauhoitusta kaipaa lisäksi niin tämä toimii siinä paremmin. Mattyfying Primerissa on läpinäkyvä geelimäinen koostumus, joka liukuu iholla aivan täydellisesti, joten koostumus on mielestäni parempi 100 % Purella.  Sen sijaan tykkään enemmän Alima Puren tuubista, koska 100 % Puren pumppupullo toimii välillä hieman huonosti eikä tuotetta tule kunnolla. Mutta muuten molemmat ovat loisto Primereita, joita voin suositella kaikille jotka kaipaavat lisäkestoa meikkipohjalle sekä ihon kiiltelyn hillitsemistä. 

 

Mikä on sinun suosikki pohjustajasi?

*Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen komission, mikäli päädyt hankkimaan suosittelemani tuotteen. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse käyttänyt ja todennut toimiviksi. Mielipiteet tuotteesta ovat aina omiani. 

 

 

 

Esittelyssä Whamisan Organic Flowers BB pact

Esittelyssä Whamisan Organic Flowers BB pact

Vinkkejä huulipunan sävyn valintaan

Vinkkejä huulipunan sävyn valintaan