M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Whamisan Organic Flowers BB pact

Esittelyssä Whamisan Organic Flowers BB pact

En ole koskaan ollut mikään BB-voiteiden ystävä, mutta kun Whamisalta tuli tänä kesänä uutuutena BB-voide, jossa on suojakerroin 50, niin ostin sen ihan mielenkiinnosta testiin. Onhan se nyt ihan mahtavaa, että luonnonkosmetiikka markkinoille on tullut korkea suojakertoimisten aurinkovoiteiden rinnalle myös BB-voide, jossa on yhtä korkea suoja, mutta jota on huomattavasti kätevämpi käyttää. 

whamisa_organic_flowers_bbpact.JPG

Whamisan BB-voiteen kerrotaan olevan puolipeittävä voide, joka auttaa peittämään ihon punoitusta ja epätasaisuuksia. Voide on valmistettu vain luonnollisista aineosista eikä se tuki ihohuokosia, mikä on aivan mahtavaa, jos se vain pitää paikkansa. Tämän lisäksi BB-voiteella on BDIH-sertifikaatti. 

Inci:  Zinc Oxide, Coco-Caprylate/Caprate, *Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil(2%), *Aronia Arbutifolia Fruit Extract(1%), *Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract(1%), *Adansonia Digitata Fruit Extract(1%), *Camellia Sinensis Leaf Extract(1%), Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sorbitan Olivate, *Camellia Japonica Seed Oil(0.1%), *Mangifera Indica (Mango) Seed Butter(0.3%), *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter(0.3%), *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate(0.05%), *Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate(0.05%), *Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dan delion) Rhizome/Root Ferment Filtrate(0.05%), *Lactobacillus/Maculata Aloe Leaf/Molasses Ferment Filtrate(0.05%), ***Serenoa Serrulata Fruit Extract, ***Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract, ***Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, ***Leonurus Sibiricus Flower/Leaf/Stem Extract, **(-)-alpha-bisabolol, Isostearic Acid, Beeswax, Polyhydroxystearic Acid, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, **Scutellaria Baicalensis Root Extract, **Paeonia Suffruticosa Root Extract, **Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, **Ade nosine, **Fragrance. [+/-Titanium Dioxide, CI 77492, CI 77491, CI 77499.]

(*Certified Organically Grown **Ecocert/Natural Origin/Natural Preservative ***Whamisa Complex / Bergamot Oil Bergaptene Free)

whamisa_bbvoide.JPG

Whamisan BB-voide on kätevässä peilillisessä rasiassa, josta tuotetta saa pakkauksesta kevyesti painamalla. Rasian munkana tulee ohut vippa, jonka avulla voidetta tulisi levittää kasvoille. Pakkaus on sinällään kätevä, koska voiteeseen ei tarvitse koskea sormilla ja näin tuote pysyy hygieenisenä ja parempana pidempään. Ainut mikä siinä minua häiritsee on se, ettei pakkauksesta näe ollenkaan paljonko tuotetta on jäljellä. Mutta muuten pakkaus toimii hyvin,  siitä on helppo ottaa voidetta ja se kulkee helposti mukana.

Eniten minua tässä voiteessa yllätti se miten peittävää ja paksua se on, koska sitä kuvaillaan useamassa paikassa pulipeittäväksi tai että voide antaa kevyttä peittoa. Ohuellakin kerroksella voidetta pohjasta tulee puolipeittävä, mutta kerrostamalla voidetta sillä saa kyllä todella peittävän lopputuloksen. BB-voidetta pystyykin kerrostamaan todella hyvin ja se levittyy kasvoille vaivattomasti eikä se kuivahda tai jämähdä kesken levityksen. Lopputuloksesta tulee myös todella tasainen, kaunis ja kuulas. 

Laitoin BB-voidetta alla olevan kuvan vasemmalle puolelle muuten ohuen kerroksen, mutta taputtelin silmän aluselle sitä useamman kerroksen ja mielestäni lopputulos on peittävä. En itse ainakaan kokenut tarvitsevani enää erillistä peitevoidetta näppyjen tai silmänalusten peittoon vaan sain BB-voiteella kaikki piiloon.

whamisa_organic_flowers_bbpact_swatches.jpg

Whamisan BB-voiteesta löytyy kolme eri sävyä: 21 Pink Beige*, 21 Light Beige* ja 23 Natural Beige*. Kaikki sävyt ovat vaaleita, mutta Pink Beige ja Light Beige ovat vielä hieman vaaleampia kuin Natural Beige. Pink Beige on punaiseen taittava sävy ja Light Beige enemmän keltaiseen taittava, kun taas Natural Beigessä on neutraali pohjasävy. Ostin itse Light Beigen, koska ihollani on kellertävä pohjasävy, mutta se on nyt loppukesästä aivan liian vaalea minulle. 

Itse inhoan laittaa aurinkovoidetta kasvoille, koska ne ovat niin rasvaisia ja paksuja ja ne jäävät kiiltelemään iholle pitkäksi aikaa. Vaikka tässä BB-voiteessa on paksuhko koostumus, se ei silti tunnu iholla mitenkään raskaalta tai rasvaiselta. Iho ei myöskään jää kovin rasvaisen näköiseksi vaan siitä tulee kiva kuulas kiilto iholle. Kuiva- ja normaali ihoisille voide menee varmasti sellaisenaan, mutta itse laitoin T-alueelle lisäksi puuteria. Yläpuolella olevassa kuvassa on pelkkä Whamisan BB-voide ja alapuolella olevassa kuvassa on myös puuteria muun meikin lisäksi. 

whamisa_organic_flowers_bbpact.JPG

Whamisa Organic Flowers BB pact:

+ Suojakerroin 50

+ Kosteuttaa ja hoitaa ihoa

+Kestää hyvin iholla koko päivän

+ Puolipeittävä, saa tarvittaessa myös peittävän lopputuloksen

+ Levittyy helposti kasvoille, ei jämähdä 

+ Pystyy kerrostamaan vaivattomasti

+ Kätevä peilillinen rasia, jota helppo kuljettaa mukana

- Kolme sävyä, jotka kaikki aika vaaleita

* Hinta 39,90 - 42,90 €

Olen kyllä positiivisesti yllättynyt tästä BB-voiteesta ja tykkään siitä todella paljon. Aivan loistava tuote ja aion ehdottomasti käyttää tätä ensi keväänä ja kesänä. BB-voide on pysynyt kasvoilla ainakin puuterin kanssa hyvin koko päivän eikä sitä ole tarvinnut pahemmin korjailla päivän aikana. Tosin en kerennyt sitä pahimpien helteiden aikaan testata, mutta normi Suomen kesäsään kestää ainakin hyvin. Tykkään myös siitä, että voide on peittävä eikä sen kanssa tarvitse muita peiteaineita. Voiteesta tulee myös kaunis ja kuulas pinta iholle. Ainut miinus BB-voiteessa on sävyt, jotka ovat varmasti monelle liian vaaleita kesällä.

EDIT: Jos haluat nähdä kuvia vielä Whamisan BB-voiteesta kasvoilla, niin tein sillä pohjan tähän pikkujoulumeikkiin sekä tähän kesäisempään meikkiin.

 

Oletko sinä jo testannut Whamisan BB-voiteen?

*Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen komission, mikäli päädyt hankkimaan suosittelemani tuotteen. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse käyttänyt ja todennut toimiviksi. Mielipiteet tuotteesta ovat aina omiani. 

Vinkkejä perioraalidermatiitin hoitoon

Vinkkejä perioraalidermatiitin hoitoon

Esittelyssä Alima Pure Smooth + Prime-meikinpohjustaja

Esittelyssä Alima Pure Smooth + Prime-meikinpohjustaja