M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä (M)anasi 7 Strobelighter ja All over colour

Esittelyssä (M)anasi 7 Strobelighter ja All over colour

(M)anasi 7 on ruotsalainen luonnonkosmetiikka sarja, jossa on kauniin yksinkertaiset ja modernit pakkaukset. Sarjan tuotteet ovat myös todella monikäyttöisiä, sillä niitä voi käyttää yksistään tai sekoitella keskenään. Tuotteita prosessoidaan valmistus vaiheessa mahdollisimman vähän ja käytetään matalia lämpötiloja, jotta ainesosien luonnollinen teho säilyisi.

Tilasin Joliesta pari kuukautta sitten testiin Manasi 7 “meikkivoiteen” eli enhancerin sekä strobelighter - korostustuotteen ja all over colorin. Esittelen enhancerin myöhemmin omassa postauksessa, koska sen testaus on vielä kesken.

manasi-7-strobelighter-korostustuote-sunrise.JPG

(M)anasi 7 Strobelighter - korostustuote

Manasin Strobelighter on voidemainen highlighter, jolla voi korostaa kasvoja ja tuoda niille kuultoa. Strobelighteria voi käyttää sellaisenaan korostustuotteena tai sitä voi sekoittaa meikki-, pohjustus- tai kosteusvoiteeseen. Strobelighterilla saa kasvoille todella kauniin luonnollisen kuullon. Se ei ole yhtään glitterinen tai kimaltava vaan nimenomaan kuulaan näköinen.

Strobelighteria on kahta eri sävyä; norsunluun valkoinen Celestian* sekä persikkaiseen pinkkiin vivahtava Sunrise.* Tilasin itselleni Sunrisen, koska en itse henkilökohtaisesti tykkää käyttää valkoisia hohdetuotteita. Sunrise onkin aivan ihanan sävyinen pinkin ja persikan sekoitus, joka sulautuu ihon sävyyn täydellisesti. Rms Beautyn Magic Luminizeriin verrattuna Sunrise on selvästi lämpimämmän sävyinen iholla. Muutenkin Manasin Strobelighterissa on hieman kuivempi koostumus kuin Magic Luminizerissa eikä se tunnu niin rasvaiselta iholla kuin Magic Luminizer. Olenkin käyttänyt Strobelighteria nestemäisten meikkivoiteiden lisäksi myös mineraalimeikkipohjien päällä ja se toimii niidenkin kanssa todella hyvin.

manasi-7-strobelighter-korostustuote-sunrise-swatches.JPG

Rakastan tätä strobelighteria todella paljon ja tykkään siitä kyllä jopa hieman enemmän kuin Magic Luminizerista, joka on ollut kesästä asti minun lemppari voidemaisista korostustuotteista. Sunrisen lämpimämpi sävy ja kuivempi koostumus vievät nyt voiton Magic Luminizerista. Ainoa miinus Strobelighterissa on koko ja hinta. Pakkauskoko on 13 g ja hinta on Joliessa tällä hetkellä 47 €. Sinällään hinta ei ole kallis kun vertaa pakkauskokokoon ja siihen kuinka riittoisa tuote on, mutta itselleni olisi riittänyt esimerkiksi puolet pienempi purkki.

EDIT 12.12.2018: Olen viime aikoina sekoittanut Strobelighteria nestemäisten meikkivoiteiden joukkoon, jolloin iholle saa kauttaaltaan kauniin kuulaan hohteen. Purkki alkaa olla jo puolessa välissä, joten nyt jälkeenpäin ajateltuna iso pakkauskoko on ollut kätevä.

INCI: coco-caprylate (from coconut oil), silica, mica, ricinus communis (castor) seed oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, cera alba (beeswax), hydrogenated coconut oil, hydrogenated vegetable oil (soybean, palm and canola oil free), shea butter ethyl esters, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, tocopherol (non-gmo vitamin e), [+/- ci 77491, ci 77891, ci 75470, ci 15850, synthetic fluorphlogopite].

Alla olevasta kuvasta näkee vielä Strobeligterin kasvoilla.

Kasvoilla (M)anasin Strobelighter Sunrise sekä huulissa- ja poskilla All over colour Ikura.

Kasvoilla (M)anasin Strobelighter Sunrise sekä huulissa- ja poskilla All over colour Ikura.

manasi-7-all-over-colour-poski-ja-huulipuna-ikuraJPG

(M)anasi 7 All over colour

Manasin All over colourit ovat voidemaisia monitoimituotteita, joita voidaan käyttää väristä riippuen huuli- ja poskipunana, varjostusvärinä ja/tai luomivärinä. All over coloria löytyy useita eri sävyjä; rusehtavia, persikkaisia, pinkkejä, punaisia ja violetteja. Lisäksi värejä voi sekoittaa keskenään, kerrostaa päällekkäin tai käyttää yksistään sellaisenaan eli kyseessä on todellakin monitoimituote.

Minulla olisi tehnyt mieli ostaa jokin vähän erikoisempi sävy, mutta päädyin sitten takuu varmaan punaiseen sävyssä Ikura.* Ja se kyllä kannatti, koska Ikura on aivan älyttömän kaunis punainen sävy ja ihastuin siihen heti. Se on itse asiassa melkeinpä täsmälleen samanvärinen, kuin Rms Beautyn Lip2Cheek sävy Beloved, joka oli kesällä minulla kovassa käytössä.

Ikuraa kuvaillaan Jolien sivuilla lämpimäksi kirkkaan oransin sävyiseksi voiteeksi, mutta mielestäni tämä on kyllä ihan rehellinen kirkkaan punainen. Esimerkiksi Zuiin Coral Red ja 100 % Puren Cactus Bloom ovat huomattavasti oranssisempia kuin Ikura.

allovercolour_ikura.JPG

Jos all over colouria vertaa muuten Rms Beautyn Lip2Cheek-voiteeseen niin All over colour on selvästi pigmenttisempää ja koostumus on paksumpaa ja jäykempää. Ikura on koostumukseltaan tuhdimpaa ja aivan “oikean” huulipunan kaltaista ja pysyvyys on todella hyvä, kun taas Beloved on enemmän huulivoidemaista eikä se kestä huulilla niin pitkään kuin Ikura.

Tykkään kuitenkin itse molemmista koostumuksista. Varsinkin viime kesänä tuli käytettyä Beloved-sävyä todella paljon niin, että taputtelin sitä kevyesti sormella huuliin- ja poskiin, jolloin lopputulos oli todella luonnollinen. Ikuralla taas saa todella näyttävät kirkkaan punaiset huulet, joista tykkään myös. Se on varsinkin nyt syksyllä ja pikkujoulu kautta ajatellen aivan täydellinen sävy huuliin. Poskiin tuotetta kannattaa laittaa todella pieni määrä ja kerrostaa väriä vähitellen, jottei sitä tule liikaa.

All over colourin pakkauskoko on 5 g ja hinta on Joliessa 45 €.

INCI: ricinus communis (castor) seed oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, cera alba (beeswax), euphorbia cerifera (candelilla) wax, caprylic/capric trigliceryde (from coconut oil), prunus armeniaca (apricot) kernel oil, glycerin (vegetable origin), copernicia cerifera (carnauba) wax, butyrospermum parkii (shea butter), ethyl vanillin, tocopherol (non-gmo vitamin e), [+/- ci 77891, ci 45410, ci 19140].

Huulissa ja poskilla (M)anasin All over colour Ikura.

Huulissa ja poskilla (M)anasin All over colour Ikura.

EDIT: Jos haluat nähdä lisää kuvia Manasin tuotteista kasvoilla, niin käytin niitä myös tässä meikissä.

Oletko sinä kokeillut jo (M)anasin tuotteita? Mikä niistä on suosikkisi?

*Tässä postauksessa on affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen komission, mikäli päädyt hankkimaan suosittelemani tuotteen. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse käyttänyt ja todennut toimiviksi. Mielipiteet tuotteesta ovat aina omiani. 

 
Vertailussa Inikan Baked- ja Loose Mineral Foundation

Vertailussa Inikan Baked- ja Loose Mineral Foundation

Sivellin vinkkejä silmämeikkiin

Sivellin vinkkejä silmämeikkiin