Kirjoittaja

Hei, olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote esittelyitä luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta.

 

Olen aikaisemmalta ammatiltani rakennusinsinööri, mutta vaihdoin muutama vuosi sitten ammattia ja valmistuin kosmetologiksi vuonna 2015.  Ammatinvaihtoa en ole katunut, sillä löysin vihdoinkin oman alani. Työskentelen tällä hetkellä yrittäjänä ja minusta on ihanaa, kun saan tehdä töitä juuri sellaisten asioiden parissa joista oikeasti nautin. 

Olen itse käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo monta vuotta ja olen työskennellyt sen parissa valmistumisestani asti. Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa sekä kokonaisvaltaista ihonhoitoa ja -hyvinvointia kohtaan lähti omien iho- ja vatsa ongelmieni kautta. Minulla on välillä oireileva perioraalidermatiitti sekä refluksitauti, joita olen hoitanut sisäisesti ravinnon avulla sekä pitämällä huolta suolistoni ja vatsani kunnosta. Hoidoissani painotankin erityisesti kokonaisvaltaista hoitamista, koska ihoa tulee hoitaa pinnan lisäksi myös sisältäpäin ja suoliston kunnolla sekä oikeanlaisella ravinnolla on todella suuri merkitys myös ihon hyvinvointiin. Myös stressi on yksi suurimpia iho-ongelmien aiheuttajia ja minulle onkin erityisen tärkeää, että hoidoissani pääsee kunnolla rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet. 

Olen myös todella visuaalinen ihminen ja rakastan luoda ja katsella kaikkea kaunista. Valokuvaaminen, meikkaaminen ja kaikki käsillä tekeminen ovat lempi harrastuksiani. Haluan näyttää sinulle, että myös luonnonkosmetiikalla saa aikaan näyttäviä ja trendikkäitä meikkejä ja auttaa sinua löytämään ne parhaimmat ja toimivimmat luonnonkosmetiikan meikkituotteet. Haluan pitää meikkikuvani mahdollisimman aitoina ja luonnollisina, joten en käsittele kuviani, vaan niistä löytyy juonteita, ihohuokosia, luomia, näppyjä ynnä muita normaaleja juttuja joita minulla on. En valitettavasti pysty blogini puolella testaamaan uusia ihonhoitotuotteita, koska en halua rasittaa herkästi reagoivaa ihoani liikaa vaihtamalla koko ajan tuotteita, vaan keskityn siellä enemmänkin meikkeihin ja hyviksi havaittuihin ihonhoito vinkkeihin.