Palvelut

Työskentelen tällä hetkellä Esse - kosmetologina Oulussa Studio Uleåborgissa, josta minulle voi varata aikoja mm. Esse - kasvohoitoihin, rentouttaviin hierontoihin, sokerointeihin sekä meikkauksiin.

Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistautumaan!
 
HINNASTO

Essen probioottinen kasvohoito (60 min)   79 €
Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta.
Hoito voi olla kosteuttava / tasapainottava / puhdistava / vahvistava / rauhoittava.

Miesten rentouttava kasvohoito (75 min)  89 €
Sisältää alkuun hieman selän hierontaa, kaksoispuhdistuksen kasvoille, kuorinnan, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta.

Tasapainottava kasvohoito (60 min)  95 €
Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa kosteuttavan tai puhdistavan tehoampullin, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Sopii erinomaisesti sekaiholle, joka kaipaa puhdistusta ja kosteutusta. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta.

Kosteuttava kasvohoito (60 min)  95 €
Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa kosteuttavan tehoampullin, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta. Hoitoon voidaan yhdistää myös tehotuotteen imeytys ultraäänellä 115 € / 90 min.

Herkän ihon vahvistava kasvohoito (60 min)  95 €
Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa rauhoittavan tehoampullin, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta. Hoitoon voidaan yhdistää myös tehotuotteen imeytys ultraäänellä tai pidempi rauhoittava lymfahieronta 115 € / 90 min.

Akneihon kasvohoito (60 min)  95 €
Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa puhdistavan ja kirkastavan tehoampullin, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta. Sopii tulehtuneelle rauhoitusta kaipaavalle akneiholle.

Detox-kasvohoito (90 min)  115 €
Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa puhdistavan ja kirkastavan tehoampullin, ultraääni- tai mekaanisen puhdistuksen, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Essen filosofiassa myös ihonpuhdistushoidon tulee olla ihoa hoitava, tasapainoittava ja rauhoittava. Et siis lähde hoidosta kasvot punaisina ja ärtyneenä.

Kirkastava-kasvohoito (90 min)  115 €
Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa kirkastavan tehoampullin, tehotuotteen imeytyksen ultraäänellä, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta. Soppi erityisesti kasvoille, joilla on pigmenttimuutoksia ja iholle, joka kaipaa kirkastusta ja värin tasoitusta.

Aikuisen naisen tehohoito (90 min) 120 €
Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, anti-age tehoampullin, tehotuotteen imeytyksen ultraäänellä, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia. Sopii 40+ iholle.

Kasvohieronta (45 min)  48 €
Sisältää kasvojen puhdistuksen, perinteisen- tai lymfahieronnan kasvoille ja dekolteelle sekä loppuvoiteen.

Intialainen päähieronta ( 30 min. tai 60 min.)  35 € / 65 €

Aromahieronta (60 min.)  60 €

Juhlameikki  62 €                                                                                                Meikkaukset teen joko synteettisillä meikeillä tai Uoga Uogan ja Everyday Mineralsin mineraalimeikeillä valintasi mukaan.

Häämeikki sis. koemeikin  95 €

 

Koko palvelu valikoimani ja hinnaston löydät alla olevan painikkeen takaa.

Varaa aika