jenniina_lehto_kosmetologi_blogi.jpg

Hei!

Olen Jenniina 34 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä Esse Foundation-meikkivoide

Esittelyssä Esse Foundation-meikkivoide

Esseltä tuli viime vuonna loppukesästä uudet meikkivoiteet, joita ainakin itse odotin innolla. Minulla on ollut nyt ne hoitolassa myynnissä viime syksystä saakka, joten omaa ja asiakkaiden kokemusta meikkivoiteesta on ehtinyt kertyä hyvin. Olen itse arkena enemmän mineraalimeikkipohjien kuin nestemäisten meikkivoiteiden ystävä, mutta nyt keväällä Essen meikkivoide on ollut ulkoillessa ahkerassa käytössä suojaamassa ihoa auringolta, tuulelta ja pikku pakkasilta. Parastahan tässä on se, että meikkivoiteessa on spf30, jota ei kovin monessa luonnonkosmetiikan meikkivoiteessa ole noin korkeana.

Niin kuin kaikki muutkin Essen tuotteet, myös uusi meikkivoide, on ihon mikrobiomin toimintaa tukeva. Tämä tarkoittaa sitä, että meikkivoide sisältää Lactobacillus-mikrobeita ja näillä mikrobeilla on kyky kiinnittyä ihosoluihin ja syrjäyttää näin iholle haitallisia lajeja, jotka voivat aiheuttavat erilaisia iho-ongelmia. Probioottien lisäksi meikkivoide sisältää prebiootteja, jotka taas edistävät iholle hyödyllisten mikrobien kasvua ja tehostavat niiden vaikutusta. Lisäksi meikkivoide sisältää runsaasti antioksidanttisia uutteita ja öljyjä, jotka suojaavat ihoa ennenaikaisilta ikääntymisprosesseilta. 

Essen uusi meikkivoide täydentääkin probioottista ihonhoitorutiinia, jos sinulla on Essen ihonhoito tuotteetkin käytössä, mutta toki meikkivoide toimii loistavasti yksistäänkin ilman muita Essen tuotteita.

esse_foundation_spf30_swatches.jpg

Essen meikkivoiteesta löytyy 10 eri sävyä, joista minulla on hoitolalla vaaleimmat sävyt 1-5, jotka näette yllä olevassa kuvassa. Minulla on nyt itselläni sävy 3 käytössä ja hoitolalla myyn eniten sävyjä 2 ja 3, joten ne ovat ainakin omassa asiakaskunnassani suosituimmat sävyt. Sävy 1 on todella vaalea ja, jos sitä vertaa esimerkiksi Whamisan BB-voiteeseen, joka on toinen luonnonkosmetiikan korkean suojakertoimen meikkivoide, niin se on Light Beige-sävyäkin vaaleampi.

esse_foundation_whamisa_bb_swatches.jpg

Essen meikkivoiteen koostumus on todella hyvä, se levittyy täydellisesti iholle ja siitä tulee kasvoille ihanan kuulas ja luonnollinen lopputulos. Mielestäni meikkivoide on puolipeittävä, mutta sitä pystyy kerrostamaan todella hyvin enemmän peittoa tarvitseviin kohtiin. Whamisan BB-voiteeseen verrattuna Essen meikkivoide on kevyempää eikä koostumus ole niin paksua ja peittävää kuin Whamisassa.

Essen meikkivoidetta suositellaan erityisesti ikääntyvälle iholle tai iho-ongelmista kärsiville kuten aknesta, rosaceasta, atopiasta ja podista sekä herkälle ja reaktiiviselle iholle. Itse sanoisin, että meikkivoide on ollut hoitolalla erityisesti aikuisten naisten suosiossa sekä kuiva- ja herkkäihoisten mieleen. Minulla on normaali/sekaiho ja meikkivoide tuntuu hieman rasvaiselta ihollani ja joudun sitä päivän aikana korjailemaan. Ehkä itse suosittelisin kuitenkin rasvoittuvalle ja akne iholle mieluummin 100 % mineraalimeikkipohjaa, varsinkin jos iho rasvoittuu ja kiiltelee kovasti päivän aikana.

Parhaiten meikkivoide toimii minulla, kun laitan meikkivoiteen alle pelkästään kasvovettä sekä Essen hyaluronihappo seerumin. Kuivalle iholle meikkivoiteen alle voi hyvinkin laittaa kosteusvoiteen tai jopa öljyn.

esse_foundation_3_meikkivoide.jpg

Meikkivoide on pumppupullossa ja sen koko on 30 ml. Lisäksi meikkivoide on vegaaninen ja sillä on Cosmos-, Peta- ja Ecocert-sertifioinnit.

INCI: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil *, Caprylic/Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Cera, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Rhus Verniciflua Peel Cera/ Rhus Succedanea Fruit Cera, Shorea Robusta Resin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Powder, Inulin, Lactobacillus, Lactobacillus Ferment, Adansonia Digitata (Baobab) Fruit Extract*, Glyceryl Oleate, Glyceryl Caprylate, Ascorbyl Palmitate, Dehydroacetic Acid, Sodium Anisate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Aqua (Water), Sodium Phytate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499. *luomuviljelty

99,97% kokonaismäärästä aineet ovat luonnollisia  

58% kokonaismäärästä aineet ovat luomutuotantoa (mineraalipigmenttejä ei voi sertifioida luomuksi)

Essen meikkivoide sävyssä 3 koko kasvoilla.

Essen meikkivoide sävyssä 3 koko kasvoilla.

Esse Foundation

+ Suojakerroin 30

+10 eri sävyä

+Vegaaninen

+ Hoitaa ja suojaa ihoa sekä ihon mikrobiomia

+Puolipeittävä, kerrostuu hyvin

+ Tuoksuton, sopii hyvin herkälle ja reaktiiviselle iholle

+ Sopii loistavasti aikuiselle iholle sekä kuivalle ja herkälle iholle

-Ei paras vaihtoehto rasvoittuvalle helposti kiiltelevälle iholle

*Hinta 66 €

Vinkkejä raskaiden luomien meikkaamiseen

Vinkkejä raskaiden luomien meikkaamiseen