M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Vuoden 2016 suosikki meikkituotteeni

Olen löytänyt ja käyttänyt tänä vuonna paljon todella hyviä meikkituotteita, mutta listaan nyt tähän vain vuoden 2016 viisi parasta tuotetta. Valinta oli todella vaikea, mutta valitsin tähän lopulta tuotteet, joita käytän itse päivittäin ja, jotka ovat kaikin puolin täydellisiä ja, joita voin hyvillä mielin suositella muillekin. Tässäpäs siis minun Top 5 suosikki tuotettani:
 

5. Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja

IMG_4408_1.JPG

Minulla on ollut luonnonkosmetiikkaan siirryttyä todella vaikea löytää hyvää meikkipohjaa. Onneksi vihdoinkin monien eri merkkien nestemäisten meikkivoide kokeilujen jälkeen, löysin mineraalimeikkipojat, jotka sopivat iholleni täydellisesti. Kokeilin Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjaa ensimmäisen kerran vasta nyt loppuvuodesta, mutta rakastauin siihen heti ja olen käyttänyt sitä sen jälkeen joka päivä. Tällä saa nopeasti todella peittävän, mutta kuulaan meikkipohjan, joka pysyy kasvoilla kauniina koko päivän. Tarkemman esittelyn tuotteesta voit lukea täältä.
 

4. Zaon Light touch complexion-valokynä

IMG_4369_1.JPG

En tykkää liian mattaisesta meikkipohjasta vaan se saa hohtaa ja käytänkin korostuksiin päivittäin hohdepuuteria tai valokynää. Olen käyttänyt tätä Zaon valokynää jo useamman vuoden ajan ja se vaan on täydellinen. Se on ohutta ja helposti levittyvää, mutta kuitenkin peittävää ja sillä saa todella kauniin ja valoa heijastavan lopputuloksen.

 

3. Zaon Shine up powder

IMG_4345_1.JPG

Tämä Zaon hohdepuuteri on aivan älyttömän ihana. Tällä saa juhla- ja bilemeikkiin todella hohtavan lopputuloksen ja arkena tätä riittää vain pieni sipaisu. Täältä voit lukea tarkemman esittelyn Zaon ja Lily Lolon hohdepuutereista.
 

2. Lily Lolon sculpt & glow contour duo

IMG_4356_1.JPG

Ihoni saa hohtaa, mutta varjostukset haluan tehdä mahdollisimman luonnollisen näköiseksi. Luonnollisiin varjostuksiin ja korostuksiin täydellinen pari on Lily Lolon Sculpt & Glow contour duo, sillä siinä ovat molemmat, varjostus- ja korostusväri, todella hyviä. Olen aikaisemmin etsinyt aina viileän sävyistä varjostusväriä, koska inhoan semmoisia oranssinruskeita aurinkopuuteri varjostuksia. Lily Lolon varjostusväri on lämpimän ruskean sävyinen ja ajattelinkin aluksi, että se olisi liian lämmin, mutta se sopiikin hyvin omaan kellertävän sävyiseen ihooni. Väriä tulee maltillisesti ja sillä on helppo tehdä luonnolliset varjostukset. Myös korostusväri on täydellinen arkimeikkiin, sillä se on maltillisempi kuin Zaon hohdepuuteri eikä sitä voi laittaa liikaa.
 

1. Zuiin huulipuna

IMG_4387_1.JPG

Ei ole varmaan jäänyt epäselväksi, että rakastan huulipunia ja minulla onkin ollut monia huulipuna suosikkeja pitkin vuotta. Täytyy kuitenkin sanoa, että Zuiin huulipuna Coral red on aivan täydellinen ja se on ilahduttanut minua monena päivänä. Ihana koostumus, todella hyvä pysyvyys ja täydellinen sävy, mitäpä sitä muuta voisi huulipunalta toivoa.
 

Mitkä ovat sinun tämän vuoden suosikki tuotteesi?

 

 

 

 

 

Bohon Gipsy Earth - luomiväripaletti

Bohon Gipsy Earth - luomiväripaletti

BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohja

BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohja