M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Zuii Organic Eyebrow Definer - kulmakynä

Zuii Organic Eyebrow Definer - kulmakynä

Olen jo pitkään halunnut testata Zuiin hehkutettua kulmakynää ja ostin sen vihdoinkin Luonnonkaunis-messuilta pari viikkoa sitten. Olen sitä nyt nämä parisen viikkoa testaillut ja se ei kyllä valitettavasti taida olla minun juttuni.

Tykkään tehdä kulmieni alaviivan joko terävällä kulmakynällä tai sitten hyvällä jämäkällä siveltimellä. Haluan, että se alaosa on tarkka ja sitten hipsutan sitä väriä siitä ylöspäin karvojen suuntaisesti, jos tajuatte mitä tarkoitan. Joka tapauksessa Zuiin kynän pää on omaan makuuni liian paksu enkä saa sillä tarpeeksi tarkkaa viivaa ja se tuntuu jotenkin kömpelöltä. Luulen, että tämä kynä on tosi hyvä tuuheille kulmille, joita tarviisee vain vähän paikkailla, sillä väri levittyy hyvin ja sillä saa pehmeää jälkeä aikaiseksi, muttei kovin tarkkaa.

IMG_7362_1.JPG

En ole vielä kokeillut, mutta mietin, että voisikohan sitä päätä itse teroittaa vähän terävämmäksi.. Koska muutenhan kynän pakkaus on todella laadukas ja kauniin näköinen ja tykkään myös siitä pyöritettävästä mekanismista. Väri pysyy myös kulmissa hyvin koko päivän eikä minun ole tarvinnut kertaakaan korjailla kulmia päivän aikana tai olla huolissaan niistä.

IMG_7387_1.JPG

Toinen hieman pettymystä aiheuttava asia oli kynän sävyt. Kynästä ei ilmeisesti ole kuin kahta sävyä saatavilla; Taupe ja Coco, joista Coco on lämpimämpi ja Taupe kylmempi. Kotona vertasin ostamaani Taupea muihin minulla oleviin kulmatuotteisiin ja se on huomattavasti lämpimämpi kuin esimerkiksi Bohon kulmakynä, josta tykkään noista eniten, vaikka sekään ei ole minun makuuni tarpeeksi kylmä.

Muutenkin on ollut todella vaikea löytää miltään luonnonkosmetiikan merkiltä tarpeeksi kylmää harmaan ruskeaa sävyä. Teen töissä asiakkaille meikkejä synteettisillä meikeillä ja siellä minulla on täydellisen sävyinen kulmakynä, jota vastaavaa en ole löytänyt itselleni luonnonkosmetiikan puolelta. 

 Joten, jos joku on löytänyt hyvän kylmän sävyn, niin kertokaa ihmeessä!!

IMG_7425_1.JPG

Mielestäni tämä on siis ihan kiva kynä ja aion kyllä käyttää tämän loppuun, mutta uutta en aio jatkossa ostaa. Mielestäni tämä olisi täydellinen, jos siinä olisi kylmempiä sävyjä saatavilla ja kynän pää olisi ohuempi ja terävämpi, jolloin sillä saisi myös tarkempaa jälkeä aikaiseksi.

INCI: COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) CERA* CERA ALBA* HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL* BUTYROSPERMUM PARKII (SHAE BUTTER) FRUIT* SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL* RICINUS COMMUNIS (CASTOR SEED) OIL* EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) CERA* ASCORBYL PALMITATE TOCOPHEROL CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE MAY CONTAIN (+/-)CI 77891 CI 77491 / CI 77492 / CI77499 CI 77019 *Luomu

Päivän meikki: Fushia

Päivän meikki: Fushia

Ekolakat testissä: Avrilin kynsilakka

Ekolakat testissä: Avrilin kynsilakka