M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Esittelyssä 100 % Puren Mattifying Primer

Esittelyssä 100 % Puren Mattifying Primer

Aikaisemmat testaamani 100 % Puren tuotteet ovat olleet niin huippuja, että päätinpä tilata testiin myös heidän meikinpohjustajan, vaikka hinta vähän kirpaisikin. 100 % Purelta löytyy tällä hetkellä kaksi erilaista pohjustajaa; valoa heijastava Luminious Primer ja ihon kiiltelyä hillitsevä Mattifying Primer, joista päädyin jälkimmäiseen. 

Mattifying Primer on siis silikoniton ja vegaaninen meikinpohjustaja ja se sisältää mm. merilevän kollageenia, joka silottaa ihoa ja auttaa levittämään meikin tasaisesti ihon pinnalle. Tuotteen kerrotaan myös täyttävän rypyt ja ihon epätasaisuudet sekä vähentävän kiiltelyä ja pidentävän meikkipohjan kestoa. Tuote neuvotaan levittämään puhtaille ja kosteutetuille kasvoille, jonka jälkeen sen annetaan imeytyä 1-2 minuuttia ennen meikkivoiteen levitystä. 

Primer on kirkkaan väristä ohutta voidetta ja sen koostumus on aivan täydellinen. Se tuntuu aivan siltä niin kuin siinä olisi silikonia, sillä se liukuu iholla aivan täydellisesti ja jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi. Voide on myös todella kevyttä ja kuivuttuaan se ei oikeastaan tunnu iholla miltään. Tämän primerin koostumus vetää kyllä vertoja synteettisten pohjustajien koostumuksille ihan täysin. Ja kaiken lisäksi se tietenkin myös hoitaa ihoa, mitä synteettiset pohjustajat eivät tee.

INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice) Leaf Extract*, Vegetable Glycerin, Olive Oil Squalane, Tocopherol (Vitamin E), Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax) Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Silica, Oryza Sativa (Rice) Starch, Fucus Vesiculosus (Seaweed) Collagen, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Oregano Extract, Thyme Extract, Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract

100-%-pure-mattifying-primer-meikinpohjustaja.JPG

Ainut miinus, tässä tuotteessa on se, että tämä ei kuitenkaan "täytä" ihohuokosia samalla tavalla kuin silikoneja sisältävät synteettiset pohjustajat vaan tällä ne jäävät ainakin minulla näkyviin. Samoin rypyt jäivät myös samalla tavalla näkyvin kuin ilman pohjustajaakin, joten sitä lupausta se ei täytä. Tosin en ole vielä törmännyt mihinkään pohjustajaan, jolla saisin minun otsarypyt piiloon. Kestoa se kuitenkin pidentää huomattavasti ja pitää ihon mattapintaisena pitkään, joita itse pidän tärkeinä ominaisuuksina.  

Olen testannut tätä arkena eri mineraalimeikkipohjien kanssa ja minulla se pitää ihon kauniina pohjasta riippumatta koko päivän ilman, että sitä tarvitsee korjailla ollenkaan. Toki se hieman kiiltelee illalla, muta se on sellaista luonnollista kiiltoa mikä itseäni ei ainakaan häiritse, sillä en pidä kuitenkaan aivan täysin mattaisesta pohjasta. 

Kokeilin tätä myös 100 % Puren Healthy Foundationin kanssa, joka pysyy minulla yksistäänkin todella hyvin, mutta tämän kanssa se pääsi ihan uusiin ulottuvuuksiin. Testasin tätä muutama viikko sitten oikein tosi toimisissa. Tein meikkipohjan aamulla kahdeksan maissa, josta menin töihin. Töiden jälkeen lähdin suoraan syömään kavereiden kanssa ja sieltä illan istujaisiin ja baariin. Korjasin meikkipohjaa kerran, kun tein tummemman silmämeikin ja luomiväriä rapisi silmien alle, mutta muuten siihen ei tarvinnut koskea koko päivän (eikä yön) aikana. Olin kotona neljän aikaan aamulla ja meikkipohja oikeasti näytti vielä ihan hyvältä. 

100-%-pure-mattifying-primer-meikinpohjustaja.JPG

100 % Pure Mattifying Primer

+Täydellinen koostumus, joka vetää vertoja synteettisten pohjustajien kostumuksille

+Levittyy todella hyvin iholle

+Hillitsee ihon kiltelyä ja lisää meikkipohjan kestoa

+Hoitaa ihoa

+Vegaaninen

-Ei “täytä” ihohuokosia vaan ne jäävät näkyviin

* Hinta Joliessa 48,90 €* ja House of Organicissa 44,90 €*

Tykkään itse tästä pohjustajasta todella paljon ja voin suositella sitä kaikille, jotka kaipaavat lisää kestoa meikkipohjalle ja haluavat minimoida kiiltelyn iholla. Varsinkin Healthy Foundation - meikkivoiteen kanssa tästä on tullut luotto yhdistelmä "vaativiin" tilanteisiin. Ihohuokosia tämä ei peitä, mutta itse en sitä odottanutkaan, koska useimmiten pohjustajien silottava vaikutus perustuu juuri silikoneihin, joita tässä ei ole, joten sen suhteen ei tullut mitään suurta pettymystä. Aion kyllä ostaa uudestaan, kun tämä purkki loppuu.

              

Käytätkö sinä meikinpohjustajia ja oletko löytänyt jonkun super hyvän tuotteen, jota voisit suositella muillekin?

 

Päivän meikki: Cuivre

Päivän meikki: Cuivre

Testissä silmämeikin pohjustajat: Laveran Eyeshadow Base

Testissä silmämeikin pohjustajat: Laveran Eyeshadow Base