M_IMG_9480_2 – kopio_1.JPG

Hei!

Olen Jenniina 32 - vuotias luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi. Sivuiltani löydät paljon ideoita, inspiraatiota ja tuote arvosteluja luonnonkosmetiikan meikeistä sekä juttua kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja -hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt sivullani!

Testissä Avrilin tuuheuttava ripsiväri

Testissä Avrilin tuuheuttava ripsiväri

Tilasin itselleni töiden kautta testiin Avrilin meikkejä ja päätin esitellä niitä myös täällä, koska olin, totta puhuen, hieman yllättynyt siitä miten hyviä ne olivat. Olin kyllä aikaisemmin kuullut ja nähnyt Avrilin tuotteita, mutta jotenkin ne eivät ole houkutelleet minua yhtään. Ensimmäisenä testiin pääsi Avrilin tuuheuttava ripsiväri, jonka luvataan luonnollisestikin tuuheuttavan ripsiä. Lisäksi tuote sisältää luomumehiläisvahaa ja luomuacai-uutetta, joiden sanotaan suojaavan ja vahvistavan ripsiä.  

Kerroinkin jo aikaisemmassa Kjaer Weisin ripsiväri-postauksessa, siitä miten minun on ollut todella vaikea löytää ripsiväriä, joka pysyisi ripsissäni koko päivän siistinä. Olen nyt pitkään käyttänyt Kjaer Weisin ripsiväriä ja olen ollut siihen ihan tyytyväinen. Kuljen töihin linja-autolla ja kävelen päivittäin pari kilometriä pysäkille säässä kuin säässä, joten olisi enemmän kuin toivottavaa, että ripsivärit olisivat vielä ripsissä, kun pääsen töihin. Kjaer Weisin ripsari on nyt talvella kovilla pakkasilla ja lumi-/räntäsateessa levinnyt useamman kerran ja ostinkin jonkun marketti ripsarin itselleni varalle. En kuitenkaan enää viitsisi maksaa Kjaer Weisin ripsiväristä niin paljon, kun se ei kuitenkaan toimi minulla täydellisesti.
 

IMG_6863.JPG

Olen nyt käyttänyt Avrilin ripsaria muutaman viikon ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Tämäkään ripsiväri ei pysy minulla ihan joka säässä, mutta hintaansa nähden todella hyvä ripsari. Tällä saa jopa minun hentoihin ripsiin vähän tuuheutta ja sitä pystyy kerrostamaan todella hyvin. Harja on spiraalin muotoinen ja sillä saa hyvin levitettyä ripsivärin joka ripseen ja ripsien tyveen. Tosin harja on ehkä hieman liian iso minun pieniin silmin, mutta eipä se käyttöä haittaa, sotkua tulee vain enemmän kuin pienemmällä harjalla. Väriä tulee harjaan sopivasti, väri ei paakkuunnu ripsissä eikä se ole liian märkää vaan sitä on helppo levittää. Ainoa miinus on siis se, ettei se pysy minulla, mikä on tosi harmi, sillä muuten tämä olisi ollut ihan täydellinen ripsiväri.

IMG_6636.JPG

Tässä on vielä INCI:

Hordeum Vulgare Stem Water *, Cera Alba *, CI77499 (Iron Oxides), Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Behenate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera *, Glycerin, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Oryza sativa cera, Euterpe Oleracea Fruit Extract *, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aqua.           * certified organic

Ripsiväri on EcoCert-sertifioitu ja sen ainesosista 99,8 % on luonnollista alkuperää ja 62,73 % on peräisin luomuviljelystä. 

 

Mikä teidän lempi ripsivärinne on? Ja olisiko teillä vinkata minulle hyvää ripsiväriä, joka pysyisi hyvänä koko päivän?

 
Päivän meikki: Corail

Päivän meikki: Corail

Päivän meikki: Bleu de Minuit

Päivän meikki: Bleu de Minuit